Открийте ни и в

Музика

Днес Ensiferum издават Two Decades of Greatest Sword Hits

MIKA

публикувано

на

Spinefarm Records обявиха подробности за първото издание на компилацията Two Decades of Greatest Sword Hits на емблематичната фолк метъл банда Ensiferum. Записът излиза на 1 април и е свидетелство за минали, но определено запомняши се музикални моменти.
В него са събрани 14 от най-епичните фолк-метъл химни на Ensiferum.

Бандата разкрива: “Съмняваме се, че 15-годишен Маркус Тойвонен е имал и най-малка представа какво е започнал в онзи ден. Толкова много се случи за 20 години. Винаги сме композирали парчетата с много търпение и самокритика. Two Decades of Greatest Sword Hits дава на слушателя възможност да чуе и усети как групата еволюира през годините. Enjoy and folk on!”

Не случайно и турнето на Ensiferum, Fleshgod Apocalypse и Heidra стартира на 1 април, когато те ще са в Германия. При нас ги чакаме на 13 април в столичния Микстейп 5.

Билети в мрежата на Евентим (всеки, закупил билет от 10 януари до концерта на предварителна продажба, ще получи питие от бара в Микстейп).

Tracklist Two Decades of Greatest Sword Hits:

 1.  By The Dividing Stream
  2. From Afar
  3. Heathen Horde
  4. One More Magic Potion
  5. In My Sword I Trust
  6. Token Of Time
  7. Dragonheads
  8. Twilight Tavern
  9. Burning Leaves
  10. Treacherous Gods
  11. Lai Lai Hei
  12. Two Of Spades
  13. Iron
  14. Victory Song

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо