Открийте ни и в

Lifestyle

Дубльор на Стивън Сегал и СФСМВР с благотворителен турнир по джу джицу в София

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

СФСМВР и Георги Зарков Георгиев от Bujutsu Academy Shin Gi Tai Ichi организират турнир по джу джицу за деца и юноши като част от благотворителната кампания „С обич за децата в памет на бащите герои“ на 15-ти май (неделя) в София. Събитието ще се проведе в спортния комплекс на Технически университет от 10.00 часа. Участието е безплатно.

Джу джицу е ефективно бойно изкуство, при което се насочва силата на опонента срещу самият него вместо да се контролира само със собствени сили. В буквален превод означава гъвкакво изкуство. То е основа за множество бойни техники, които са в употреба от полицията и въоръжените сили.

Турнирът ще се проведе под ръководството на Георги Зарков Георгиев (шести дан в джу джицу), който има участие в над десет филма като дубльор на Стивън Сегал. Той провежда в България регулярно международни семинари по бойни изкуства с участие на доказали се майстори от Италия, Хърватска, Унгария, Русия и други страни. Турнирът по джу джицу ще даде старта на серия от събития, подкрепящи кампанията на СФСМВР.

Под патронажа на областния управител Стоян Пасев и с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в продължение на месец – от края на май до края на юни, във Варна ще бъдат проведени пет благотворителни събития. Най-зрелищното от тях ще е концертът на открито с участието на Представителния оркестър на ВМС и 140 деца участници, придружен от демонстрации на служебна техника, водолазно оборудване и бойни спортове.

Благотворителен футболен турнир на 16, 17 и 18-и юни 2016 г. на терените на комплекс „Спортна София“ в Зона Б5, ще се проведе благотворителния футболен турнир SOFIA OPEN 2016, част от седмата годишната кампания на СФСМВР, организиран от синдикални  дружества на Федерацията в град София и Столична община.

В рамките на годината и други синдикални дружества ще направят местни инициативи по кампанията.

С обич за децата, в памет на бащите герои!“ е благотворителна, традиционна, целогодишна кампания на СФСМВР (Синдикална Федерация на Служителите в МВР).

Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят чрез набирателния фонд като номерът на банковата сметка е:

Обединена българска банка

IBAN: BG60UBBS80021029636330

Повече информация за СФСМВР (Синдикална Федерация на Служителите в МВР)  и мероприятията около кампанията „С обич за децата, в памет на бащите герои!“ можете да откриете на следните адреси:

http://sfsmvr.org/

https://www.facebook.com/sfsmvr/?fref=ts

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо