Открийте ни и в

Lifestyle

Дъвки 5 ни провокират с „Истина или предизвикателство“?

MIKA

публикувано

на

Една от най-известните и познати сред малки и големи игри се появява с нов модерен прочит. Кампания на дъвки 5 се обръща към всеки от нас, за да ни провокира с „Истина или предизвикателство“! Една от основните цели на марката е да предизвиква потребителите и да ги подтикне да опитват нови преживявания. Всяко пакетче 5 Gum съдържа 12 провокации, които можеш да отправиш към себе си или да „предизвикаш” приятел. Изцяло в унисон с идентичността на своя бранд, новата кампания на 5 Gum е смела и ни приканва да се впуснем в нови приключения.

5Gum раздава награди всяка седмица като част от кампанията. Всеки, който заснеме как казва истината или изпълнява предизвикателство и качи видеото на специална страница във vBox7, може да спечели екшън камера GoPro Hero HD. В по-големите градове на страната истинските ентусиасти ще бъдат предизвиквани, докато се разхождат навън. Изправени пред две врати, те ще могат да изберат коя да отворят – тази на истината или тази на предизвикателството. Ако се справят успешно, ще получат подарък, с който да продължат да играят и да се забавляват заедно.

В допълнение, марката вече предизвика и Емил Конрад, влогър номер 1 и „цар” във vBox7. В предстоящите седмици той ще показва на своите фенове как се справя с различните провокации.

С играта „Истина или предизвикателство“ се забавляват вече поколения наред в най-различните й варианти. На „Въпроси и команди“ са играли още през 1712 г. През тези години по Коледа военните се забавлявали, като си задавали въпроси помежду си. Който не искал да отговори, трябвало да изпълни команда, която неговият висшестоящ му възложи. Ако откаже да изпълни командата, натривали лицето му с кал за назидание. Освен разтоварващо забавление за времето си, това е бил и перфектен тиймбилдинг.

Wrigley е признат лидер в производството на сладкарски изделия. Компанията предлага широка гама от продукти като дъвки, твърди и меки бонбони и близалки. Световно известните марки на Wrigley като дъвките Airwaves®, Orbit®, Doublemint® и 5™, както и бонбоните Skittles®, Starburst®, Altoids® и Life Savers®, доставят удоволствие на консуматорите всеки ден. Благодарение на дейността си в над 40 страни и дистрибуция в над 180 страни, чрез своите марки Wrigley кара хората по цял свят да се усмихват. Компанията е със седалище в Чикаго, Илинойс, разполага с около 20 000 служители по света и работи като филиал на Mars Incorporated.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо