Открийте ни и в

Спорт

Евроспорт обявявa мащабно партньорство със Speedo

MIKA

публикувано

на

Евроспорт и глобалният производител на плувна екипировка Speedo сключиха иновативно партньорство, което цели да повиши интереса на потребителите в Европа към плуването. Speedo ще се възползва от позицията на Евроспорт като водещ европейски спортен канал, за да провокира неговите зрителите и потребителите на дигиталната му платформа да включат плуването в своя спортен режим.

„Партньорството със Speedo демонстрира възможностите на Евроспорт да предложи креативни, стратегически решения на своите рекламодатели и спонсори“, коментира Вивиан Паксинос, вицепрезидент „Рекламни партньорства“, която ръководи екипа по продажби на Discovery Networks International за Северна Европа. „Световните лидери като Speedo излизат от рамките на традиционната реклама и търсят естествени начини да създадат диалог със своите потребители. Радваме се, че можем да предоставим решение на Speedo, с което да подхраним страстта на феновете на спорта чрез всичките ни платформи.“, коментира още тя.

Джейми Корнфорд, вицепрезидент „Продукти и маркетинг“ на Speedo International Ltd, добави: Зрителите на Евроспорт се интересуват от спорт, като голяма част от тях се занимават с поне два вида спорт, а това пасва идеално на аудиторията, която търсим. Имаме нужда да въвлечем в нашата кауза именно хора, които искат да спортуват активно, затова сме убедени, че Евроспорт е идеалният партньор за тази кампания.“

Кампанията ще се проведе от юни до септември 2016 и ще включва външна и ефирна реклама в периода на излъчване на „Дофине либере“ (5-12 юни) и „Тур дьо Франс“ (2-24 юли), като цели да насърчи феновете на колоезденето да включат плуването в своя спортен режим. В двете състезания ще участва професионалният колоездач Ричи Порт, който ще бъде лице на кампанията. Той работи в сътрудничество със Speedo при изготвянето на тренировъчни програми и съвети за това как колоезденето може да бъде комбинирано с плуване за постигане на по-добра физическа форма.

Партньорството със Speedo е първото споразумение, подписано след създаването на „One Discovery World” – екип на Discovery Communications, който цели да предостави на рекламодателите иновативни и персонализирани възможности да представят своите продукти и услуги в международната мрежа на Discovery.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Музикапреди 4 седмици

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

Lifestyleпреди 4 седмици

Загорка обединява двама емблематични български артисти

Lifestyleпреди 4 седмици

OSMOSIS България бе отличена с приз „Зелена иновация“

Tехнологиипреди 4 седмици

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Tехнологиипреди 4 седмици

Повече от 70 младежи ще трупат практически опит в лятната стажантска програма на VIVACOM

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Lifestyleпреди 4 седмици

ГЕНИАЛНИТЕ СНИМКИ В НОВИЯ КАЛЕНДАР НА LAVAZZA ЗА 2020 СА ДЕЛО НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯ ПРОВОКАТИВЕН ФОТОГРАФ ДЕЙВИД ЛАШАПЕЛ

Културапреди 4 седмици

Седемгодишна авторка дарява приходите от първата си книга за бездомните кучета

Музикапреди 4 седмици

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU, в гр. Белфор, Франция

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо