Открийте ни и в

Кино

ЕГМОНТ издава адаптацията на „Междузвездни войни: Епизод VII” за деца

MIKA

публикувано

на

След като издаде книгата за възрастни по хитовия епизод VII  „Силата се пробужда“ от Алън Дийн Фостър, „Егмонт” ще предложи и на по-младите читатели да се потопят в историята по филма. Романът на Макъл Коуг, в хартиен и електронен вариант, ще може да се открие от 16 април. Авторът успява да пренесе всичките приключения и екшън от хитовия филм в тази книга, съдържаща и ексклузивни сцени!

Макъл Коуг е автор на Empire of the Wolf, епичен графичен роман за върколаци в Древния Рим, както и на книжната поредица „Междузвездни войни: Бунтовниците“. Може да го намерите онлайн на www.MichaelKogge.com, а иначе живее в Лос Анджелис.

Издателство подготвя още приключения и епични битки на живот и смърт за всички почитатели на „Междузвездни войни“. До края на годината ще излязат още 5 заглавия, сред които книгите „Тъмните ситски лордове“ на 23 април, „Таркин“ през май, „Нова зора“ през юни и „Наследник на джедаите“ през септември.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо