Открийте ни и в

Култура

ЕГМОНТ издава адаптацията на „Междузвездни войни: Епизод VII”

MIKA

публикувано

на

„Егмонт” ще предложи на българските читатели адаптацията на хитовия епизод VII – „Силата се пробужда“, от Алън Дийн Фостър. Романът, в хартиен и електронен вариант, ще може да се открие от 27 февруари.

Издателство подготвя още спиращи дъха приключения и епични битки на живот и смърт за всички почитатели на „Междузвездни войни“. До края на годината ще излязат още 5 заглавия, сред които книгите „Тъмен чирак“ през март, „Тъмните ситски лордове“ през април, „Таркин“ през май, „Нова зора“ през юни и „Наследник на джедаите“ през септември.

Научете повече…

СИЛАТА СЕ ПРОБУЖДА

Преди много години, в една далечна галактика…

„Силата се пробужда” ще отведе читателите в света на принцеса Лея, Хан Соло, Чубака, Си Трипио и R2-D2 години след „Завръщането на джедаите“ – за да ги срещне отново с любимите и с нови герои. Императорът и Дарт Вейдър може и да са отдавна победени, но мирът е краткотраен, а злото не може да бъде лесно омилостивено. Вярата в доброто обаче продължава да дава сили на хората да надигат глава и да се изправят пред велики изпитания.

Алън Дийн Фостър е автор на книги в различни жанрове – научнофантастични, фентъзи, романи на ужасите, детективски, уестърни и на съвременна тематика. Написал е бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ „Междузвездни войни: Приближаващата буря“ и популярните романи за Пип и Флинкс, както и романизираните версии на няколко филма, включително „Трансформърс“, първите три части на „Пришълецът“ и „Извънземна нация“. Романът му „Кибер път“ печели наградата за художествена литература „Саутуест“ – първата научнофантастична книга, получила това отличие. Фостър и съпругата му Джоан Оксли живеят в Прескот, Аризона. Може да го посетите онлайн на alandeanfoster.com или Facebook.com/AlanDeanFoster.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо