Открийте ни и в

Култура

ЕГМОНТ издава „Двор от мъгла и ярост” на Сара Дж. Маас

MIKA

публикувано

на

„Двор от мъгла и ярост” (Изд „Егмонт“), втората книга в поредицата „Двор от рози и бодли”, ще зарадва българские фенове на Сара Дж. Маас и приказните сюжети. Бестселър на New York Times, той ще потопи читателите отново в историята на Тамлин и Фейра.

Романът ще излезе у нас едновременно в хартиен и електронен формат на 28 май. Е-книгата ще се предлага в iBooks Store, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg. Тя ще е налична още като приложения във VivaApps и Wap-портала на Telenor, за абонатите на съответните услуги.

Сара Дж. Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните телевизионни програми. Когато не пише фентъзи романи, обикаля калифорнийското крайбрежие. На българските читатели писателките е добре позната с романите от поредицата „Стъкленият трон”. Научете повече за нея на: sarahjmaas.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо