Открийте ни и в

Култура

ЕГМОНТ издава „Само една нощ” от Симона Арнщед

MIKA

публикувано

на

„Егмонт” издава „Само една нощ” от кралицата на скандинавските романтични романи Симона Арнщед. Книгата ще излезе в хартиен и електронен формат на 23 април под логото „Уо” на издателство „Егмонт”. „Вълнуваща и написана интелигентно история”, така описва „Само една нощ” писателката Лори Фостър, автор на поредицата „Любов под прикритие”.

Научете повече…

САМО ЕДНА НОЩ

Доверието е най-ценният актив на света… В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен. Жесток. Неудържим. Той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.

Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.

Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

Симона Арнщед е автор на бестселъри, психолог и когнитивно-поведенчески терапевт. Романите й са публикувани в над 16 страни, включително и родната й Швеция, където е призната като първата авторка на романтични романи, добила голяма популярност.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо