Открийте ни и в

Култура

ЕГМОНТ издава „Таркин”, най-новия роман от вселената на „Междузвездни войни”

MIKA

публикувано

на

„Егмонт” продължава поредицата от романи за възрастни от вселената на „Междузвездни войни” с „Таркин” от Джеймс Лусино. Историята от него е по събитията след филма „Отмъщението на ситите” и в центъра на сюжета, както предполага името, е Уилхъф Таркин. Книгата ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 18 юни. Е-книгата ще се предлага в iBooks Store, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg. Тя ще е налична още като приложение във VivaApps и Wap-портала на Telenor, за абонатите на съответните услуги.

Джеймс Лусино е автор на осем романа и един разказ по „Междузвездни войни“, всичките – бестселъри на New York Times. Писателят живее в Анаполис, Мериленд, САЩ, със своята съпруга и малкото им дете.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо