Открийте ни и в

Музика

Един различен концерт на Мюзик Плей

MIKA

публикувано

на

Музикална къща “Мюзик Плей” Ви кани на “Един различен концерт”, който ще се проведе на 7 февруари 2018 г. от 19:00 ч. в зала “Славейков” на Френски институт в България (София, пл. Славейков 3). В него ще участват Ирина Първанова, Кирил Павлов, Николай Гетов, Марта Ляскова, Милена Великова, Павел Генов, Петя Цветанова, Сребрина Минева, Юлия Георгиева. В музикалната програма ще прозвучат произведения за пиано, цигулка, арфа, китара от Н. Паганини, Ц. Франк, Г. Форе, Ж. Масне, В.А. Моцарт, К. Дебюси.

“Мюзик Плей” е културната организация, която се стреми да предава на малки и големи любов към музиката. Чрез разнообразни музикални дейности тя дава възможност на повече деца да се докоснат до истинските музикални инструменти и да развиват своя музикален талант. За своите ученици “Мюзик Плей” организира специални концерти, в които те изразяват себе си чрез музиката. Но този път концертът е различен, защото е благотворителен.

Преди година Мюзик Плей създаде кампания за закупуване на музикални инструменти за своите ученици и преподаватели с желанието да даде възможност на повече деца да се докоснат до магичния и емоционален свят на музиката. “Един различен концерт на Мюзик Плей” е покана да опознаете музикалния свят на Мюзик Плей и да подкрепите кампанията за закупуване на музикални инструменти.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Френски институт в България.

Facebook събитие на концерта: https://www.facebook.com/events/139473770063037/

Интернет страница на Мюзик Плей: http://musicplay.eu/

Дата: 7 февруари 2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Място: зала “Славейков”, Френски институт в България (пл. Славейков №3, София)

Вход: по желание

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо