Открийте ни и в

Полезно

Езиково кафе и бизнес в рамките на НКММК-България

MIKA

публикувано

на

Две бизнес събития и „Езиково кафе” ще се състоят в рамките на Националната конвенция на Международна младежка камара – България (Junior Chamber International), която ще се проведе на 19-ти и 20-ти септември в София. В рамките на форума ще бъде направен отчет за дейността на организацията за 2014 г. и ще бъде начертан стратегически план за 2015 г. Освен това членовете на Камарата ще изберат президентът на JCI-България за 2015 г. и представителите на Националния борд на организацията.
Международно присъствие ще бележи тазгодишната Национална конвенция, като специален гост ще бъде Сара Рюкримен – директор на JCI за Европа, отговарящ за растежа и развитието на организацията.
Официален партньор на събитието е Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

След работните сесии в първия ден от конвенцията, 19.09.2014 г., от 18 часа в сградата на БТПП ще се състои JCI Business Networking Event (събитие за създаване на бизнес контакти). То се провежда по методика, която е запазена марка на JCI International и която позволява на всеки от участниците във форума в рамките на час и половина да се срещнат с 10-15 нови партньори. JCI BNE се състои от няколко 5 минутни срещи с всеки от останалите участници. В рамките на един диалог всеки един от двата партньора обменя информация за себе си и бизнеса, които представлява. В края на срещата всеки оценява потенциала за създаване на бизнес с човека отсреща, в краткосрочен и дългосрочен план. Регистрацията започва от 17.45 часа, а таксата за участие е 10 лв. След края на събитието е предвиден коктейл, където разговорите могат да продължат в неформална обстановка.

На 20.09.2014 г., събота, от 13 часа в сградата на Business and Networking Club (ул. „Златен рог“ 16, ет.2) ще се проведе безплатен тренинг „Бизнес моделиране”. Фасилитатори ще бъдат бизнес специалистите Светлан Станоев и Цветелина Тенева. Те са основатели на Бизнес института в София, съавтори на Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси и с богат професионален опит в международни компании.

Основни теми на тренинга ще бъдат:
– Как да опишем и представим даден бизнес модел и/или елементи от него – примери и илюстрации;
– Анализ и дизайн на бизнес модел – снемане на бизнес модел на съществуващ бизнес, изграждане на бизнес модел на старт-ъп идея и нов продукт;
– Оценка на бизнес модел – влияние на външни фактори и пазарна среда върху конфигурирането на елементите, анализ на конкурентно предимство и анализ на конкуренти чрез бизнес моделиране;
– Примери и илюстрации за иновативни бизнес модели – източници и подход на иновативност при бизнес моделирането.

По-късно през деня, от 19 часа, в One Coffee (бул. „Драган Цанков” 34, над метростанция Жолио Кюри) ще се проведе добилото вече голяма популярност “JCI Езиково кафе”. Целта на събитието е хора с различни познания по чужди езици да практикуват уменията си в неформална обстановка, докато се забавляват и срещат нови приятели.
Всеки желаещ да подобри езиковите си умения, може да го направи абсолютно безплатно в рамките на “JCI Езиково кафе”.

Повече информация за Националната конвенция и за отделните събития можете да намерите на следващите линкове:

Национална конвенция – http://jcibg-national2014.weebly.com/

Открит тренинг „Бизнес моделиране – https://www.facebook.com/events/873893912621718/?ref_dashboard_filter=upcoming

JCI Езиково кафе – https://www.facebook.com/events/718334098204297/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо