Открийте ни и в

Музика

Жана Бергендорф с концерт на сцената на Амфитeатър „Арена“ – Свети Влас

MIKA

публикувано

на

Звездата от тазгодишния формат на „Евровизия“, от Х-фактор и „Като 2 капки вода“ Жана Бергендорф ще изнесе концерт на сцената на Амфитeатър „Арена“ – Свети Влас на 13 юли (петък) от 21:00 часа.

Фаталната изпълнителка ще взриви морското градче с уникалния си глас и с нови парчета, които зрителите ще могат да чуят за първи път на концерта – „The One”. „Идвам, за да омагьосам Свети Влас и да дам от своя огън на лятото!“, закани се скандалната изпълнителка.

Тя е универсален боец, преминала е през не една битка и спечелила войната със себе си. Днес Жана Бергендорф мечтае за все по-големи изяви, за опиянението на сцената и иска да изпълни мисията си – с гласа си да помогне на хората да бъдат по-щастливи и по-истински.

„Преломният момент в живота ми беше прозрението, че любовта си е в мен и нея никой не може да ми я вземе. Това ме направи силна и искам да го предам нататък“, споделя Жана преди концерта си в Свети Влас.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо