Открийте ни и в

Музика

Желко Йоксимович и Каролина Гочева пристигат в Банско за най-големия балкански фестивал у нас

MIKA

публикувано

на

26-ти юни – градът е настръхнал от оживление! Часът настъпи – Балкански фестивал „Бохеми” отваря врати за своите гости!

На 26 и 27 юни, първият пълнокръвен летен уикенд, ще открием сезона с изпълнители от всички региони на Полуострова. Община Банско и „Бохемия Ентъртейнмънт” са се погрижили да осигурят многообразие в предлагането на храни и напитки, като акцентът е върху традиционните за Балканите гозби, богато гарнирани с музика за душата.

Очарователната Каролина Гочева и виртуозният Иво Папазов – Ибряма вече събудиха гората с гръмък саундчек и настроение, което ще кипне в кръвта на всеки дошъл тази вечер. Скоро очакваме да се включат и останалите участници в надсвирването, дошли специално от съседните Гърция, Македония и Сърбия – „Гаджо Дило”, „Баилдса”, Желко Йоксимович и др. Нашите „Бански старчета” вече са загряли сцената, така че най-доброто предстои!

По стар български обичай, освен музика, домакините са подготвили и кулинарни каламбури – румънски и сръбски специалитети от месо, оригинални турски дюнери и традиционните за Турция сладки, гръцки изкушения, български традиционни ястия, вино, студена бира и…, какво повече му трябва на човек? Добра компания, разбира се!

Един съвет – побързайте! Малкият град вече е пълен догоре, както се полага за събор по комшийски. Сцената е готова да поеме мощния балкански ритъм, а ароматът на току що приготвени гозби, направо ни води за носа…

Разбира се, това са само акценти – за да се уверим, че духовната храна е чудесно комбинирана с изкушения, ще отидем на място.

Портите на Рая ще бъдат отворени само на 26 и 27 юни, не забравяйте!

Град Банско, Централен площад!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Karolina[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо