Открийте ни и в

Поп

„Жълто-лилава сянка” (remix 2016) на Ирра е вече факт

MIKA

публикувано

на

Проектът на Ирра „Жълто-лилава сянка“ (remix 2016) е вече факт в официалния канал на певицата във Vbox7 (http://www.vbox7.com/play:8c76e7d196). Екипът работил с певицата успя да издържи на високите августовски жеги в района на летището на Сапарева баня.

Партньор във видеото на Ирра е Трендафил Сърмов, познат на публиката като Фил от музикалните шоу програми Dancing Stars, Vip Dance, Baillando, Music Idol.

Режисьор и оператор на лентата е Jeason Brad Lewis, който споделя, че още при първо слушане на аудиото му се е родила идеята за видео версията на Жълто-лилава сянка“ (remix 2016). «Мага ми пусна песента и си представих  всеки кадър от началато до края. Благодаря на Ирра, че не промени нищо и първоначалната ми идея се осъществи на 100%».

Стилната визия на певицата в „Жълто-лилава сянка“ (remix 2016) е дело на дизайнерите от най-новата българска марка PENDARI, които специално за Ирра направиха няколко авторски сета.

По ремикс версията на „Жълто-лилава сянка” ИРРА работи с Мага.

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо