Открийте ни и в

Музика

Задава се Pleven Metal Fest 2016

MIKA

публикувано

на

В град Плевен ще се състои първият по рода си PLEVEN METAL FEST 2016, който ще постави основата за изграждане на младежка сцена в града.

Клуб Rock`n`rolla, със съдействието на Valentine`s Massacre, представят на вашето внимание първият метъл фестивал в град Плевен, който ще се проведе на 10 септември в ДНА-Военен клуб.

Събитието ще събере на една сцена едни от най-активните и разнообразни български групи, които ще предадат от своя заряд на феновете. Целта на събитието е да привлече вниманието на младите хора  в града, както и да им покаже какво ги очаква от есенния сезон в клуба.

Съвсем скоро ще научите и кои ще бъдат първите участници на фестивала, както и повече подробности около него.

От днес започва и официалната предварителна продажба на билетите, които може да откриете в клуб  Rock`n`Rolla– Плевен, на стойност от 10лв. В деня на събитието билетите ще бъдат на цена от 12лв.

Събитието може да откриете  тук, както и да следите за водещите новини около него.

 

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо