Открийте ни и в

Lifestyle

Next Door Fair организира „Градско градинарство за начинаещи“ 2

MIKA

публикувано

на

b4e6d2b2-6520-46db-8d6a-f5d391ecad80

Next Door Fair е проект, чиято цел е да подкрепи местното производство и в същото време да разшири връзките между хора с близка локация, мислещи по сходен начин и споделящи еднакви интереси. Повече за нас можете да видите тук.

След като миналата година събрахме опит и впечатления, тази година отново ще си направим заедно разсад за любими подправки, редки сортове люти чушки и подходящи за градски условия зеленчуци! Ще поговорим също за компостирането в градски условия и как да си направим домашен компостер. Тъй като много обичаме да съчетаваме полезното с приятното, сме отделили време и на билкосъбирането, за да се научим как да запазим свежия билков дъх на планината и у дома след разходка в гората.

На 14.02 и 07.03, ще си садим люти чушки и комплект от подправки. Ще поговорим защо лютите чушки са толкова полезни и вълнуващи.

На 21-ви февруари освен разсада, който ще стартираме, ще си говорим и за компостирането в градски условия. Нашите гост-специалисти нагледно ще ни покажат как можем да си направим компостер с калифорнийски червеи на балкона.

На 28-ми февруари, освен с комплект подправки и зеленчуци, ще обсъдим тайните и тънкостите при събирането, сушенето и съхранението на билки.

Цената за участие е 25 лв. и включва всички необходими материали. У дома всеки участник ще се прибере с щайга, пълна със саксийки и нови знания. При участие в повече от една групи цената е 20 лв.

За записвания: team@nextdoorfair.com
А тук можете да следите събитието във Facebook

12f4cb4c-b2e6-49be-8b6f-c847a11ef077

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо