Открийте ни и в

Кино

За наградата на Ню Бояна на Со Индипендънт се борят седем кинопроекта в развитие

MIKA

публикувано

на

На първата, състояла се на Седмото изданиe на София Индипендънт Филм Фестивал, пичинг сесия за кинопроекти, бяха представени следните проекти:  „Човекът” на режисьора Андрей Андонов с продуценти  Благовеста Георгиева, Явор Веселинов и Андрей Андонов,  „Пепел върху слънцето” на режисьора Богомил Калинов и продуцента Калоян Калинов, “Френско кино” на режисьорката Галина Георгиева и продуцента Христиан Ночев, „Кукук” на режисьорката Йонка Янчева с продуцент „White Gypsy Productions”, „Прасето” на режисьора Драго Шолев и продуцента Елена Мошолова, „Златният век” на режисьора Тодор Велев и продуцента „Кота плюс”,  „Рекох” на режисьора Максим Генчев и продуцент Амрита Арт.

jury-1

Изключителен шанс за най-добрия проект ще бъде включвнето му в шортлистата от 10 заглавия за участие в Седмицата на независимото кино в САЩ през 2017 г., както и голямата награда от филмовото студио “Ню Бояна” от българска страна – 50 000 евро в услуги за осъществяването на проекта и 5000 евро в брой (които да бъдат похарчени в България), при започване на снимки. Проектът ще има шанс за финансиране и реализиране, а авторите му ще си сътрудничат с едни от най-добрите специалисти в областта.

projects2

Победителят ще бъде избран от жури в състав: Ярив Лърнър, изпълнителен директор на “Ню Бояна Филм”, Милко Лазaров, режисьор и  Севда Шишманова, програмен директор на БНТ 1.

Проектът-победител ще бъде обявен по време на церемонията по раздаване на наградите на Седмия София Индипендънт Филм Фестивал, която ще се състои на 05 ноември, от 18.00 часа, в кино Одеон.

Eдногодишно онлайн членство в Independent Filmmakers Project ( IFP), както и съвети от тамошните специалисти за развитието на проекта, ще получи проекта, класиран на второ място.

За повече информация, моля посете сайта ни: www.soindependentfilmfest.com

jury3

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди един ден

JYSK България представи новата си колекция градински мебели и декорация пролет/лято 2019

Класическапреди 4 седмици

BOND представят нови композиции на концерта си в София на 26 март!

Музикапреди 4 седмици

Vola Open Air отново ще зарадва меломаните през юли

Културапреди 1 месец

Днес излиза новата книга на Франсис Фукуяма „Идентичност“

Музикапреди 1 месец

11 години след смъртта на Дими, Дара Екимова записа дует с него

Събитияпреди 1 месец

Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март (неделя)

Дръм и Баспреди 1 месец

HMSU presents: Hospitality Bulgaria 2019

Музикапреди 1 месец

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Обществопреди 1 месец

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Lifestyleпреди 1 месец

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Горещо