Открийте ни и в

Медицина

За първи път в България стартира донорска програма за яйцеклетки

MIKA

публикувано

на

Медицински център по репродуктивно здраве New Life е единствения в България, който стартира донорска програма за яйцеклетки от чужбина. Подобна програмата стартира за първи път у нас и отговаря на всички изисквания на министерство на здравеопазването и изпълнителната агенция по трансплантация. Тя дава възможност да се избере от базата данни донор, който да отговаря изцяло на конкретните изисквания. Съществува и опция да се разгледат детски снимки на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и други.

На 23 август/вторник/ от 17:30 часа клиника New Life организира Ден на отворени врати специално за двойки, нуждаещи се или интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки. Те ще имат възможност да получат пълна информация за програмата, както и да разчитат на безплатна консултация от светилото в сферата на репродуктивното здраве проф. Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова.

Всички желаещи двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Поради големият интерес и лимитираният брой часове за консултации е хубаво желаещите да си запазят час възможно най-скоро. Всички присъстващи двойки в Деня на отворените врати на тема „Донорска програма за яйцеклетки“ , които не успеят да се запишат за консултация при проф. Нери Лауфер ще получат безплатна консултация от специалист в клиника New Life.

Ето и Програмата на събитието:

  • Откриване от д-р Добринка Петрова
  • проф. Нери Лауфер – лекция на тема „Нуждата от донорски яйцеклетки в световно измерение“
  • доц. Румен Димитров/главен ембриолог на клиника New Life/ – ще поговори за донорската програма, законови уредби в България, ЕС и извън него. Ще се представят и решения на проблеми свързани с донорски яйцеклетки в България.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 2 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 2 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 2 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 2 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 3 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 3 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 3 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо