Открийте ни и в

Tехнологии

За първи път CoinWisdom в София

MIKA

публикувано

на

Едни от най-добрите познавачи на Биткойн в света ще споделят опит у нас на първата Биткойн конференция в България – CoinWisdom София, която ще се проведе на 5.12. и 6.12. в Хотел Expo, София. По време на конференцията посетителите ще се запознаят и с делата на най-прогресивните и иновативни биткойн бизнесмени у нас и региона, които вече използват виртуалната валута – ще бъде организирано специално изложение на най-интересните биткойн бизнеси от България и съседните държави. Конференцията има не само информативен , но и образователен характер, тъй като присъстващите ще могат да задават въпросите си по време на всяка лекция, в специално определено за това време. Представители на банковия, финансовия и IT сектор, бизнесмени, потребители и всеки, който се интересува от дигиталната система за разплащане, ще има възможността да се запознае с прогнози за бъдещето й от икономическа, техническа и регулаторна гледна точка.
Сред лекторите е Майк Хърн от Великобритания – представител на Биткойн фондацията във Вашингтон, създател на финансовата платформа Lighthouse и бивш инженер в Google; Марек Палатинус от Чехия – създател на първия биткойн добивен тръст и първото хардуерно устройство за съхранение на биткойни TREZOR. Сред българските представители ще бъдат Благовест Белев – един от управителите на най-голямата финансова институция за търговия на инвестиционно злато и обмяна на валута в България – Tavex Gold&Exchange; Павел Чорбаджийски – председател на Българската Биткойн Асоциация и собственик на Биткойн България ЕООД – оператор на първия биткойн автомат, наличен в София и други.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Горещо