Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

За първи път CoinWisdom в София

MIKA

публикувано

на

Едни от най-добрите познавачи на Биткойн в света ще споделят опит у нас на първата Биткойн конференция в България – CoinWisdom София, която ще се проведе на 5.12. и 6.12. в Хотел Expo, София. По време на конференцията посетителите ще се запознаят и с делата на най-прогресивните и иновативни биткойн бизнесмени у нас и региона, които вече използват виртуалната валута – ще бъде организирано специално изложение на най-интересните биткойн бизнеси от България и съседните държави. Конференцията има не само информативен , но и образователен характер, тъй като присъстващите ще могат да задават въпросите си по време на всяка лекция, в специално определено за това време. Представители на банковия, финансовия и IT сектор, бизнесмени, потребители и всеки, който се интересува от дигиталната система за разплащане, ще има възможността да се запознае с прогнози за бъдещето й от икономическа, техническа и регулаторна гледна точка.
Сред лекторите е Майк Хърн от Великобритания – представител на Биткойн фондацията във Вашингтон, създател на финансовата платформа Lighthouse и бивш инженер в Google; Марек Палатинус от Чехия – създател на първия биткойн добивен тръст и първото хардуерно устройство за съхранение на биткойни TREZOR. Сред българските представители ще бъдат Благовест Белев – един от управителите на най-голямата финансова институция за търговия на инвестиционно злато и обмяна на валута в България – Tavex Gold&Exchange; Павел Чорбаджийски – председател на Българската Биткойн Асоциация и собственик на Биткойн България ЕООД – оператор на първия биткойн автомат, наличен в София и други.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Компаниипреди 2 седмици

JYSK България отчита ръст от 27,5% в оборота и 28,8% увеличение на касовите бонове

Телевизияпреди 1 седмица

„Да продадеш колата си“ с премиерни епизоди по Discovery Channel

Фестивалпреди 3 седмици

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 1 седмица

Звездите завършват житейския си път по различен начин, често експлозивно. Но какво остава (или не) след смъртта на една звезда?

Музикапреди 2 дни

Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY

Галерияпреди 22 часа

Изявени БГ артисти в експериментална обща изложба в рамките на „Принт. Тест. Арт.“

Lifestyleпреди 22 часа

Вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център

Lifestyleпреди 22 часа

Билетите за Евровизия 2020 в продажба от 12 декември

Музикапреди 22 часа

Bomfunk MC’s, En Vogue, Kosheen, Nana, Vengaboys на Spice Music Festival 2020

Tехнологиипреди 2 дни

Коледни предложения от VIVACOM

Горещо