Connect with us

Lifestyle

За трети път се търсят най-желаните мъже в България

Avatar

Публикувано

на

Julian Kostov

Юлиан Костов, снимка: PR

Отново стартира класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА, а от 2015г. бяха въведени нови правила при избора на най-желаните мъже в България. В рамките на два месеца, родните лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за ергените, които са разпределени в четири категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Над 80 са актуалните български мъже, които ще се състезават в престижната надпревара. Информация и снимки на всички номинирани ще бъдат публикувани на официалната страница на конкурса www.ergennagodinata.bg. Всеки, който посети сайта може да избере своя личен фаворит в ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2015.

Медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. Традиционно през август ще станат ясни призьорите в отделните категории на парти в клуб Hacienda Beach-Лозенец. Организаторите обещават още по-шумно и бляскаво събитие край морето, а изненадите тепърва предстоят. Победителите ще получат стъклени статуетки и персонални подаръци от генералните спонсори на конкурса.

Тази година от селекцията на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2015 отпаднаха някои от миналогодишните участници, които вече скъсаха с ергенлъка. Сред тях е актьорът Дарин Ангелов, който мина под венчило с чаровната Антония Русева. Любимите жени на тв водещите Димитър Павлов и Део им родиха наследници, а бившите ергени са на седмото небе от щастие. Външният ни министър Даниел Митов пък освен, че се ожени, стана и горд татко на момиченце.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“620″]Ivan Bandalovski_Valeri Bojinov[/media-credit]

В престижния списък попадат обаче и нови перспективни ергени. Актьорите Бойко Кръстанов и Юлиан Кръстев, риалити звездата Джино Бианкалана, водещият на „Събуди се“ по Нова телевизия Деян Веселинов, младите бизнесмени Вълчо Арабаджиев и Недко Петров, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, футболистът Иван Бандаловски и световният шампион по сноуборд Радослав Янков са част от изгряващите звезди в ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2015. В надпреварата се завръща и Валери Божинов, който е в процес на развод,  а връзките му с Алисия и Николета Лозанова са вече в миналото. Футболистът на ФК „Партизан“-Белград отново се нарежда сред най-желаните свободни мъже.

Advertisement

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2015 отново ще се комуникира от PR Agency IGM, която има опит  в организирането на светски, модни и корпоративни ивенти.

Любопитни новини по време на кампанията за ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2015 може да научавате и от официалната страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/ergennagodinata

Continue Reading
Advertisement