Открийте ни и в

Музика

Иван Шопов се превъплъщава в ONE MAN PARTY за четвърти път

MIKA

публикувано

на

ONE MAN PARTY, събитие, превърнало се в емблема на алтернативното музикално преживяване, предпразнично ще събере меломаните на 16-ти декември в клуб „Mixtape 5” с мултиталантливия артист Иван Шопов, който ще представи четири от своите музикални превъплъщения – Ivan Shopov | Cooh | Balkansky | Drum Kid. На сцената с него ще се качат редица талантливи артисти както от родната, така и, за първи път в този формат, от световната сцена, с които Иван е работил през годините – Mytrip, Climaxim/Limewax, Kliment и вокална група Авигея/Avigeya.

Очаква ни 7-часово музикално пътешествие във всичките аспекти на музиката на Иван Шопов – своеобразно съпреживяване на творческата амбиция на талантливия музикант и неговия различен поглед към света. Специално светлинно шоу ще подпомогне внушението за музикален разказ със завършен сюжет и градация.

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и именно тя се превръща в мотор на творчеството му. Освен всичките си впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и художник, завършил Художествената Академия в София. Той е и автор на визията на четвъртото издание на поредицата ONE MAN PARTY! Накратко, Иван и неговата ONE MAN армия от артисти ще потопят публиката в едно истински различно музикално изживяване, пълно с изненади!

ВИДЕО ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА ONE MAN PARTY:

 

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/551847221693103/

Допълнителна информация:

Tickets:

Онлайн/електронни билети – http://ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=44029

17лв.- стандартни и онлайн билети в мрежата на Ticketportal, бензиностанции  OMW,  книжарници BOOKTRADING , магазин НА ТЪМНО и НДК ;

15лв.- само в магазин Яко на ул. Граф Игнатиев №43 (в безистена до Subway)

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо