Connect with us

Музика

Играй и спечели покана за Chaos Festival

Avatar

Публикувано

на

M.E.Music, със съдействието на Община Бургас  представят едно от най-мащабните рок събития на лято 2015 SUMMER CHAOS FESTIVAL, BURGAS 2015.

Можете да спечелите 1 (една) от 2(двете) единични покани, любезно предоставени от огранизаторите на мегашоуто.

Това може да стане като до 10 юни 2015 (12:00 ч) изпратите имейл на info@mikamagazine.com с отговорa на следният въпрос или попълниш формата по-долу:

Имената на двамата печеливши ще бъдат публикувани на 10 юни 2015г. от 16:00ч. на сайта на www.mikamagazine.com, а победителите ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получат наградата си.

Advertisement

Пожелаваме успех на всички!

SUMMER CHAOS FESTIVAL ще се проведе на 16 Юни 2015 г. на стадион „Лазур“ в най – добрия за живеене и рок събития град в България – Бургас. Стадион „Лазур” е едно от най–модерните спортни съоръжения на целия Балкански полуостров, като за пръв път ще стане домакин и на рок събитие от подобен мащаб!

Билетите за SUMMER CHAOS FESTIVAL BURGAS 2015 влизат в продажба от 18.11.2014г, вторник и могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като в продажба ще бъде пуснат само терена на стадион „Лазур”.

След изчерпване на промоционалното количество билети, те ще се продават на редовна цена за съответната ценова категория.

За всякакви детайли и информация относно фестивала, следете Facebook страницата на SUMMER CHAOS FESTIVAL BURGAS 2015

Advertisement
Continue Reading
Advertisement