Открийте ни и в

Музика

Удължен срок за играта към I LOVE THE 90s!

MIKA

публикувано

на

Поради засиленият интерес към играта „I Love the 90s“ награди срокът на играта се удължава до 6 май (14:00 ч), като увеличаваме и броят на наградите – четирима могат да спечелят билет за събитието и да се забавляват с приятел с музиката на Haddaway, Corona, the Vengaboys и Аlexia. Вижте тук как можете да участвате.

Билетите за мегаконцерта I love The 90s  в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly.

До момента гости на Обичам 90-те са били световни имена като 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace of Base, Ice MC, Captain Jack, NANA, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP! и много други.

Билети за Обичам 90-те 2015 могат да бъдат закупени он-лайн от Eventim.bg и Ticketlogic.bg, както и от всички каси на Eventim в страната.

Линк към он-лайн продажбата на билетите: тук

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо