Открийте ни и в

Lifestyle

Излиза втората книга на Емил Конрад

MIKA

публикувано

на

снимка: Facebook

Изцяло нов издателски проект и силна кампания, в която се преплитат множество допълнителни елементи, подготвят „Егмонт” и Емил Конрад. Втората книга на най-успешния български влогър излиза през март под логото „Кубар” на издателството. Предпремиерата ще бъде в събота, 27 февруари, от 17:30 ч., когато в YouTube канала си Емил Конрад ще отговаря на въпроси на феновете на живо. Тогава влогърът за първи път ще разкрие подробности около заглавието и съдържанието на книгата си, новости при предварителните поръчки и предстоящото си турне из страната. Той ще даде пълна информация и за подготвените изненади, съпътстващи проекта.

Гледайте излъчването на живо на 27 февруари от 17:30 ч., за да научите всички подробности по изданието и да се включите със свои въпроси.

Емил Конрад е най-популярният български влогър. След издаването на дебютната му книга – „Нещата, на които не ни учат в училище”, която се превърна в издателски феномен на 2015 г., последователите му в социалните мрежи нарастват с огромни темпове. Понастоящем има над 287 хиляди фенове във Facebook и над 215 хиляди абонати в YouTube. Продажбите на книгата му към момента са близо 50 хиляди екземпляра. Вече 58 седмици подред тя присъства в седмичната класация за най-продавани тийн заглавия на верига книжарници „Хеликон”. Близо 30 хиляди развълнувани почитатели се срещнаха с Емил по време на двете му турнета из страната през 2015 г.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо