Открийте ни и в

Lifestyle

Иновативният лазерен апарат PicoSure вече и в България

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Към професионалното оборудване на център за естетична дерматология Атадерма бе добавен лазерният апарат PicoSure, който заедно с Ulthera (ултразвуковия лифтинг) се превърнаха в хитовия инвентар на пловдивската клиника, където д-р Снежана Атанасоваподдържа безупречния естетичен външен вид на своите пациенти.

PicoSurе e неинвазивна (безкръвна) лазерна интервенция, която не нарушава целостта на кожата и прави възстановителния период максимално кратък. Американската компания, създател на PicoSure е използвала най-новите технологии, за да представи пред света един революционен уред, с който да задоволи нарастващия интерес на хората, желаещи да преведат кожата си в по-добър естетичен вид. Апаратът абсолютно безболезнено отстранява татуировки и нежеланите дерматологични несъвършенства.

Когато се извършва манипулация върху татуировка, лазерният апарат PicoSure използва много кратки пулсации – едва една трилиона от секундата. Заради интензивността на пулсациите, татуировката бива подложена на удар, който е с толкова голямо налягане, че мастилото й се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. Благодарение на този процес те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Това води до по-добро изчистване на мастилените символи и по-малко процедури, нужни за цялостното им премахване. Иновативният продукт PicoSure е ефективен и върху по-ранно третирани татуировки, които не са били успешно заличени до този момент. Всяка татуировка е уникална, защото съдържа различни цветове и наситеност на мастилото.Чрез апарата могат да бъдат премахнати всички цветове от мастилената гама.

Преди появата на лазерните апарати за отстраняване на татуировки, хората използвали методи като процедури с киселина, хирургическа намеса и дори дермабразио.
Манипулации за заличаване на мастилените символи от кожата вече са еволюирали от потенциално болезнени интервенции, които понякога водят дори до перманентни странични ефекти, до по-безопасни и безболезнени методи с ефективни резултати, като тези с PicoSure.

Освен за премахване на нежеланите татуировки лазерният апарат PicoSure се използва и за заличаване напигментации, белези от акне, стрии и бръчки. С него може лесно да бъде премахнат и козметичният татуаж от лицето.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Lifestyleпреди 2 седмици

Последен шанс за участие в конкурса за мобилна фотография Huawei InFocus Awards с награда 10 хиляди евро

Lifestyleпреди 2 седмици

Лидл България те предизвиква да споделиш твоето мнение

Горещо