Открийте ни и в

Музика

Йоанна Драгнева представи новия си видеосингъл „Наистина любов”

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Певицата Йоанна Драгнева представи новия си видеосингъл „Наистина любов” пред приятели, колеги и медии. Това се случи на 15 юли в столичния ресторант Rich House. Елегантното лятно видео, сътворено с много вкус и чувство за хумор е на режисьора Кирил Божилов – Кико. Запомнящата се музика е дело на композиторите Ясен Козев и Крум Георгиев, а текста е на обичаната от много музиканти – поетесата Гери Турийска. Това е една силна комбинация, която чаровната и талантлива Йоанна Драгнева е превърнала в един от най-свежите и закачливи хитове на лятото. За безупречния стил на певицата аплодисментите са за Мария Миличин, Мария Касова и Ваня Дудоленска от M2V.

За да я поздравят, на премиерата на „Наистина любов”дойдоха много колеги на певицата. Забелязани бяха усмивките на Орлин Павлов, Крум, Светлин Къслев, Магомед Алиев-Мага, Адриана Николова-Печенката, Боби Ваклинов, журналистът Ники Кънчев, DJ Роско, Ненчо Балабанов, Мария Грънчарова, Диляна Маринова – Джуджи, Шкумбата, Любомир Милчев-Денди и други.

Представителят на спонсора дъвки Xylitol – Кирил Василев, поздрави певицата и нейния екип за чудесната работа. На сцената се качи и Дейзи Христова, представител на „Златни пясъци АД” – предоставили мястото за снимки на видеото „Наистина любов”.

С тази хубава песен Йоанна Драгнева пожелава едно прекрасно лято на почитателите на българската музика и на всички свои фенове.

Музика: Ясен Козев и Крум Георгиев – студио „Модул”

Текст: Гери Турийска

Продуцент: SKT music

Режисьор: Кирил Божилов – Кико

Стилисти: Мария Миличин, Мария Касова и Ваня Дудоленска – M2V

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо