Открийте ни и в

Телевизия

„Кажете ДА на булчинската рокля – Великобритания“ показва вълненията на бъдещите булки от Острова

MIKA

публикувано

на

През 1981 г. Дейвид Емануел и тогавашната му съпруга Елизабет създават за принцеса Даяна може би най-емблематичната сватбена рокля в света. Сега в британската версия на хитовата сватбена поредица „Кажете ДА на булчинската рокля“, Дейвид е на път да сбъдне мечтите за сватбени рокли на много бъдещи булки. Той ни посреща в сватбения бутик „Confetti & Lace“ в Есекс, Англия, където заедно със собственичката Кристин Дандо и талантливия ѝ екип помага на булки да изберат идеалните за тях рокли, като им осигурява петзвездно обслужване при подготовката за големия ден. В „Кажете ДА на булчинската рокля – Великобритания“ с премиера на 11-и юни, неделя, от 17:00 ч., по TLC ще видим взискателни булки, критични придружители и много драматични и емоционални моменти, докато търсим най-фантастичната рокля.

Дейвид Емануел е обличал едни от най-бляскавите знаменитости – Шакира Кейн, Мадона, Джейн Сиймор, Дама Елизабет Тейлър и Ивана Тръмп. Извън професията на моден дизайнер, музиката и изкуството винаги са били движещи сили за Дейвид. Въпреки, че е приет в Уелския колеж за музика и театрално изкуство в Кардиф, Дейвид избира да завърши моден дизайн в Лондон.

Кажете ДА на булчинската рокля – Великобритания“ ще ни покаже дали някоя от булките ще избере рокля с повече блясък и по-дълъг шлейф от тази на принцеса Даяна от 11-и юни с начален час 17:00 ч.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо