Открийте ни и в

Култура

Как да излекуваме себе си – отговори в книгата „Защо боледувам?”

MIKA

публикувано

на

Защо боледувам?” („Сиела”) е революционна книга за прочистването на съзнанието и тялото, чийто автор е британският специалист по невролингвистично програмиране Ричард Флук. Авторът прави забележителен прогрес в областта на контролирането на психиката и участието ѝ в оздравителния процес, давайки детайлни обяснения защо лечението трябва да започва от овладяването на съзнанието.

Специалистът по невролингвистично програмиране Ричард Флук посочва един от проблемите на съвременната медицина, отбелязвайки, че тя не разполага с достатъчно време, за да обърне внимание на причинителите на болестите. Другият ѝ недостатък – допълва авторът на „Защо боледувам” – е, че стимулира процъфтяването на фармацевтичната индустрия за сметка на персонализираната помощ. С подкрепата на много надлежно поднесени примери от своята практика Ричард Флук обяснява защо е толкова необходимо да изследваме особеностите на психиката и чувствителността към стреса. Той вярва, че по този начин можем да лекуваме симптомите на широк спектър от заболявания. Специално внимание е отделено на физическите, психически, биологични, емоционални и социални фактори и тяхното въздействие върху човека. Едно от основните достойнства на Флук е, че той не отрича постиженията на медицината в диагностиката през последното столетие.

Ричард Флук е основател на движението Advanced Clearing Energetics™ (ACE) и има повече от 20 години опит в изучаването на връзката между стреса и боледуването. Майка му умира от рак, когато той е на 12, и това дава началото на житейската и професионалната му мисия да изследва причинителите на заболяването и да говори за превенцията му. Така основава ACE™ – системата от подходи, целящи да изчистят струпалата се в тялото негативна енергия, провокираща хроничните заболявания. В книгата „Защо боледувам?” се намират всички отговори, които търсим, когато болката ни завладее.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 4 седмици

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в Хасиенда Резидънс

Музикапреди 3 седмици

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР” на 15 април в зала 1 на НДК

Lifestyleпреди 3 седмици

Дария Симеонова се разкрасява с любимата терапия на Джей Ло

Gamingпреди 3 седмици

HONOR представи революционна технология за мобилен гейминг Gaming+ на MWC 2019

Lifestyleпреди 3 седмици

Деси Бакърджиева дарява две ин витро процедури за Цветница

EDMпреди 3 седмици

Deborah De Luca и Matador гостуват на YALTA CLUB

Културапреди 3 седмици

Интернет сензацията „Човекът с котките“ на Кристен Рупениън излезе на български

Музикапреди 2 седмици

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Lifestyleпреди 2 седмици

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Обществопреди 2 седмици

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Горещо