Открийте ни и в
Exit Festival

Lifestyle

Как журналист от American Post става руснак

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Bulgaria ON AIR  пуска в ефир комедийния сериал „Как станах руснак“. От 21 септември, всеки делник от 20 часа, националната телевизия ще излъчва приключенската история на журналиста от вестник American Post Алекс Уилсън. Той има дързостта да напише провокативна статия за американски конгресмен, след коeто е принуден да напусне страната и да отиде в Русия. Той е изпратен на дългосрочна командировка в столицата Москва в руското издание на American Post. Докато е там Алекс, в допълнение към задачите си, създава свой личен блог, в който изучава руската действителност и загадъчната руска душа. Всеки епизод завършва с нова статия за Русия, с която Уилсън цели да разкаже на сънародниците си за живота там от пръв поглед, съвместно с предимставата и недостатъците му. Докосва се и до любовта от пръв поглед – момиче на име Анна. Но ще успее ли да свикне с новия си начин на живот и да обича по руски?

Продуцентите на „Как станах руснак“ са  Вячеслав Муругов, Едуард Илоян, Виталий Шляппо, Алексей Троцюк и Денис Жалинский. Режисьор е Константин Статский.

Алекс Уилсън (Матеуш Даменцки) – журналист в American Post. Уилсън заминава за Москва, заради написаната от него статия за висш америнкански конгресмен. Алекс се бори в името на истината, принципен и честен човек, живеещ „в съответствие със закона“. Журналистът открива любовта и разбира какво означава да обичаш на руски.

Роман Андреевич Быстров (Сергей Чирков) е шофьор в руския American Post и едновременно с това единствен приятел на Алекс, който му помага да се адаптира към руската действителност. Роман, хитър и находчив мечтател, живее със сестра си Анна, която наистина харесва Алекс.

Анна Быстрова (Светлана Иванова) – е сестрата на Роман. Анна е медицинска сестра в спешна помощ и през цялото време следи за стерилността, дори и в ежедневието си. Това е и причината да се намира в постоянен конфликт с брат си. Анна е изключително приветливо момиче, но понякога става избухлива и остра. Счита себе си за патриот, защитавайки Русия във всеки един спор. В началото недолюбва сигналите от страна на Алекс, но с времето това се променя.

Екатерина Добровольска (Александра Урсуляк) е главният редактор на American Post в Русия. Екатерина притежава страхотна кариера, но едновременно с това се чувства и доста самотна. Мечтата й е да отиде в САЩ, за да работи в благоприятна среда. По пътя си среща Анатолий Платонов, който прави всичко възможно, за да е с нея.

Анатолий Анатольевич Платонов (Виталий Хаев) е руски олигарх. Независимо от тъмното си минало, Анатолий следва кодекс на честта и е благороден човек. Баща е на Ира, която излиза с Роман. При срещата на Анатолий с Роман, младият шофьор се представя като собственик на вестника, за да получи благословията на олигарха. Платонов се влюбва в редакторката на вестника Екатерина, но нейният непоколебим характер го принуждава да търси нови начини, за да я спечели.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо