Открийте ни и в

Lifestyle

К’ВО СТАВА? – Emo, Liter Jack & VS DANCE – първо танцово предизвикателство с награди

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Ще те изпреварим с отговора – нов хит и първо по рода си танцово предизвикателство с награди. „БГ К‘ВО СТАВА“ е съвместен проект на Емо и Liter Jackfeat. VS DANCE. Горещата колаборация идва със страхотно ONE SHOT VIDEO от buddubbazTape, което вече се върти в ефира. Хореографията е на Виктория Димитрова Goldy, чиято работа наскоро бе високо оценена от най-голямата мрежа за танцьори DanceON. В клипа вземат участие и стипендиантите на VS Academy.

Специален видео урок с танца от клипа на „БГ К‘ВО СТАВА“ ще даде шанс на феновете да се включат в предизвикателство с награди между 19 март и 9 април. Видеата на участниците ще видим онлайн, а на 16 април на „БГ К‘ВО СТАВА“ уъркшоп най-добрите ще се представят на живо. Тогава в STUDIO VS DANCE ще разберем победителите и ще се срещнем на живот с Eмо, Liter Jack, Goldyи други артисти, работили по проекта.

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо