Открийте ни и в

Общество

Кметът на София Йорданка Фандъкова подкрепи „Надеждата е красива”

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Броени дни преди светлите християнски празници, отбелязващи Рождество Христово, кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с представители на програмата „Надеждата е красива”. Г-жа Евгения Адърска – председател на „Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели” и ПР-експерта и преподавател Ива Екимова  презентираха инициативата, която има за цел създаването на Национален регистър за осигуряване на фризьорско обслужване за жени с онкологични заболявания.

Инициативата е предназначена както за дамите, преминали през най-тежкото изпитание в живота си, така и за професионалистите, които ще станат част от движението на надежда и съпричастност. Два пъти годишно, в рамките на всяко издание на престижните форуми за фризьорство в София и Пловдив, организирани от Christian of Roma Group ще се провеждат семинари и обучения на професионалисти, изявили желание да станат част от движението „Надеждата е красива“. В тях заедно с психолози ще се преподават специфичните техники и подходи при обслужване на онкоболни жени.

„Искам да поздравя Вас и всички, които ще се включат в „Надеждата е красва” – заяви по време на срещата г-жа Йорданка  Фандъкова и допълни – „Това е много смислена инициатива, не е просто включване, а  лична подкрепа за всеки един човек.Столичната община проведе  най-голямата скринингова програма за рак на млечната жлеза, която обхвана над 5000 учители и се гордеем с нея. Знаете, че имам и личен опит и съм съпричастна към съдбата на жените, които са преминали през лечение със средствата на химиотерапия. В този контекст,  казвам, че на моята фризьорка съм много благодарна.”

Г-жа Фандъкова получи първия екземпляр от тиража на календар, който осигурява публичност и достъп до по-голям ресурс от подкрепа и информираност. Той излиза под най-новия бранд в портфолиото на Christian of Roma Group, Sexy Hair и ще бъде разпространен в 3 000 фризьорски салона.

„Бих казала, че това е една много интелигентна форма на съпричастност. Тук се подхожда с голямо разбиране и желание . Инициативата идва от хора, които професионално са се срещали с жени, минали през лечение със средствата на химиотерапия. Радвам се, защото излязло от сърцата и душите на Christian of Roma Group „Надеждата е красива” ни среща на полето на живота. Ето защо е удоволствие да имаме подкрепа във Ваше лице, като човек, който познава и работата на Асоциацията.” – добави в заключение г-жа Евгения Адърска, председател на „Асоциацията на онкоболни и приятели”, партньор на „Надеждата е красива”.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо