Открийте ни и в

Lifestyle

Конкурс за фотомонтаж обявява Замъкът „Влюбен във вятъра”

MIKA

публикувано

на

Замъкът „Влюбен във вятъра” обявява конкурс за фотомонтаж със солиден награден фонд от 1400 евро. Конкурсът, наречен „Приказният замък”, се провежда чрез платформата VOUBS и е отворен за напреднали и професионални фотографи от цял свят.

Целта му е участниците да разкрият своите професионални умения и креативност, като използват специализиран софтуер и различни техники на монтаж и обработка на специално качените за целта снимки в сайта zamaka.bg. Очаква се в надпреварата да се включат фотографи, дизайнери, художници и всеки, който може да работи с Photoshop или други подобни програми за фото манипулации.

Наградите са вдъхновяващи – 700 евро за първо място, 400 евро за второ и 300 евро за трето място.

Конкурсът ще се проведе в един кръг и ще продължи 60 дни. Регистрацията за участие ще започне на 13 март и ще приключи на 26 април. Победителите ще бъдат определени чрез гласовете на 5-членно жури и чрез гласовете на потребителите. Конкурсните творби ще бъдат оценявани по оригиналност, техника, творчество, описание и завършеност. Гласуването ще стартира на 27 март, а през последните 7 дни на състезанието – до 10 май, класирането и резултатите ще бъдат видими на сайта на VOUBS.Победителите ще бъдат обявени на 11 май.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо