Открийте ни и в

Музика

Концертът на KITARO се отменя

MIKA

публикувано

на

Събитието няма да се състои поради непредвидени обстоятелства, възникнали по време на европейското турне на артиста

 Концертът на японския виртуоз и основател на ню ейдж музиката КITARO, предвиден за 12 ноември в зала 3 на НДК, няма да се състои. Незадоволителните средства и липсата на технически обезпачаване налагат сериозни промени в графика на турнето и провеждането на предстоящите концерти в България, Румъния и Tурция. Артистът и неговия екип се извиняват на всички фенове на КITARO за причиненото неудобство и невъзможността да се срещнат с любимия си изпълнител и обещават при първа възможност да насрочат нови дати.

Всички билети могат да се върнат от мястото, от което са закупени от 6.11.2017 до 12.12.2017. Билети, закупени онлайн през мрежата на Ивентим, могат да бъдат върнати в централния офис на Ивентим на адрес: София, ул. “6-ти Септември” №58. Повече информация и детайли може да намерите на eventim.bg.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо