Открийте ни и в

Музика

КРИС КОРНЕЛ триумфира у нас

MIKA

публикувано

на

снимки: РОС ХАЛФИН

В истински триумф се превърна първото в история гостуване на КРИС КОРНЕЛ у нас. Вокалистът на SOUNDGARDEN и  AUDIOSLAVE  излезе пред рекордна публика в Античния театър в Пловдив, за да я омасьоса с неповторимия си глас и топъл контакт с нея.

Концертът по повод 10 години радио ТАНГРА МЕГА РОК започна и премина по график, въпреки предизвиканото от технически проблеми закъснение от 43 минути при отваряне на вратите.

Технически проблемите имаше и по време на първите 3 песни (звукът в дясната част), но бяха своевременно отстранени и шоуто на КОРНЕЛ продължи 2 часа и 15 минути.

„Дъждът ме кара да се чувствам като у дома, и в Сиатъл.“ – коментира с усмивка леките превалявания харизматичният певец и излезе за биса с фланелка ‘Plovdiv Together’ с логото на Европейската столица на културата 2019.

„Това е най-старата сцена, на която съм излизал в живота си, а публиката бе невероятна.“ – допълни КРИС КОРНЕЛ.

Очаквайте много снимки и подробен репортаж за престоя на легендата в България.

Междувременно, празненствата по повод 10 години радио ТАНГРА МЕГА РОК продължават.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо