Открийте ни и в

Музика

Куп родни звезди се снимаха в новия видео клип на Ненчо Балабанов „Рестарт”

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Видеото към новата песен на Ненчо Балабанов „Рестарт” събра много приятели и колеги на артиста. Криско, Албена Михова, Станимир Гъмов, Милена Маркова-Маца, Милица Гладнишка, Невена Бозукова-Неве, Антоанета Добрева-Нети и Рафи се включиха с много настроение и усмивки в снимките на клипа. Съавтор на музиката е добре познатият Светлин Къслев, а смесването и мастерирането на звука е дело на Магомед Алиев-Мага. Видеото пък е на Кирил Киров-Кико, който по много симпатичен начин ни връща към обичаните звезди и образите им от екрана.

Вдъхновен от участието си в телевизионното предаване „Като две капки вода” 2015, воден от любовта и положителните емоции, Ненчо Балабанов създава „Рестарт”, като залага на свеж ритъм, запомняща се мелодия и авторски текст:

„Само секунда променя съдбата ти, в миг се обръщат нещата, но трябва ти любов.”

С всеки следващ сингъл артистът вдига както нивото на своята музикална продукция, така и адреналина на многобройните си почитатели. Очаква се „Рестарт” да се включи в ритъма на всеки клуб, всяко парти, а защо не – да размести поп и денс класациите.

Ненчо Балабанов благодари на всички приятели и колеги, които са се включили във видеото.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″]Restart_Nencho Balabanov_1[/media-credit]

„Рестарт“
Изпълнител: Ненчо Балабанов
Музика: Ненчо Балабанов и Светлин Къслев
Текст: Ненчо Балабанов
Продуцент: Ненчо Балабанов
Смесване и мастеринг: Магомед Алиев-Мага
Режисьор: Кирил Киров – Кико

Повече за Ненчо Балабанов може да нaмeрите в профила му в сайта на Top Artists Agency.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо