Открийте ни и в

Музика

Любо Киров с първи самостоятелен концерт в зала 1, НДК

MIKA

публикувано

на

Точно след четири месеца, на 9 юни, зала 1 на НДК ще се зареди с енергията на един от най-емблематичните гласове на съвременната българска поп музика – Любо Киров

Мисля, че дойде моментът, в който да направя крачка в тази посока – както аз, така и българската музика на моето поколение. Не мога да отрека, че е необходима смелост да излезеш от удобството на клубните сцени и да опиташ да овладееш по-голяма зала и сцена. Имам една сериозна причина да смятам, че мога да го направя, и това е публиката.”, споделя Любо Киров.

Искам концертът да бъде много личен, приятелски и с благодарност към хората, които са намирали нещо за себе си през годините в моите текстове и музика. Ще поднеса и своето уважение към изключителните творци, които са ме вдъхновявали през годините и са ме формирали като артист на сцената.

На 9 юни заедно с него на сцената ще се качат и музикантите, с които работи интензивно последните години – Живко Петров, пиано, Ангел Дюлгеров, китари и Калин Вельов, ударни.

Очакването към концерта е да се превърне в музикалното събитие на годинaта след категоричната реакция и първоначалния отклик на публиката.

Билети за концерта са вече в продажба – както на касите в билетен център, НДК, така и в мрежата на Тicketportal.bg на цени от 20 до 50 лева.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо