Открийте ни и в

Музика

Люси Дяковска за първи път на сцената на „Аполония“

MIKA

публикувано

на

снимка: Д. Симонски, МИКА

С двучасов спектакъл Люси Дяковска и Плевенската филхармония с диригент на пулта Левон Манукян преведоха меломани през магическия свят и историята на мюзикалите като част от музикалната програма на тазгодишното издание на „Аполония“. Това е първото участие на талантливата българска звезда на сцената на празникът на изкуствата в Созопол и като такова оставя трайна следа в сърцата на феновете. Публиката се наслади на откъси от някои от най- емблематичните мюзикъли от всички периоди като „Кабаре”, „Котките“ (Memories), „Коса“ (Let the Sunshine In), „Исус Христос Суперзвезда“, „Цар Лъв“, „Клетниците“ и много други.  Сред музикалните хитове бяха и много обичани от публиката песни от „Цар Лъв“ на Дисни, „Somewhere Over the Rainbow“ от мюзикъла „The Wizard of Oz“ и разбира се българския мюзикъл „Площад Синева“. За финала на представлението бе песента на ABBA „Dancing queen“, която накара публиката да танцува и пее.

Празникът на изкуствата „Аполония“ в Созопол продължава до 5 септември включително. Билети можете да намерите в касите на Eventim в цялата страна и на място.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо