Открийте ни и в

Lifestyle

“Мама и Татко” – доку-драма на В/ХОД на VOX POPULI и „Червената къща“

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Доку-драмата “Мама и Татко” става част от платформата В/ХОД на VOX POPULI и Център за култура и дебат “Червената къща”. Социално насоченият театрален проект, изготвен от Сдружение “КОМА ЛУДЕНС” се занимава с изследването на вътрешните конфликти, терзания и състояния на двойка родители, в момент, в който те са изправени пред немислим и неминуем избор – убийството на собственото си дете. Случката по действителен случай се развива в Испания, където родители на 12 годишно момиче, страдащо от необратимо неврологично заболяване, подават иск на детето да бъде извършена пасивна евтаназия.

Постановката бе част от микро театър фестивал на Институт Сервантес. Новите дати на представлението са 29-ти април и 21-ви май, в Център за култура и дебат „Червената Къща”.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо