Открийте ни и в

Музика

Мини екшън-филм засне Din-Yo

MIKA

публикувано

на

333След многобройните си сценични изяви и успехи, които пожъна с видеото си с Део, Лео, Играта и Марина „Всеки миг“ (Светът не е розов), както и дуетнoто парче, което записа с Марина Драгомирецкая – „Петък вечер“, Din-Yo записа самостоятелното парче „Мисли летят“ и снима видео към него. „Това не е диалог, а изповед“ – обяснява решението си Din-Yo тъкмо в това парче да е сам.

„Парчето е много лично“ – казва изпълнителят, чийто авторски текст атрактивно, но и интимно разказва за жестоките капани на любовта. „Става дума за онази опасна любов, чиято унищожителна сила ние подсъзнателно усещаме, но въпреки това неотклонно се стремим към нея. Героят ми знае, че изпепеляващите му чувства го водят към пропаст, но няма сили да се бори с тях. Той е напълно обезоръжен, останало му е само отчаянието, с което няма как да спечели тази опасна игра, но просто няма в арсенала си нищо друго“ – продължава той.

Опасностите и капаните, които ни залага любовта, са пресъздадени в клипа под формата на мини-екшън сценарий. Заради любимата си Din-Yo е готов на всичко – дори да обере банка и да стане престъпник, но въпреки това нейното присъствие изтича като пясък между пръстите му и той остава сам и наранен. В клипа в ролята на неговата невярна любима се превъплъщава красивата брюнетка Любомира Сиракова.

„Емоцията от снимките беше много силна – толкова се вживях, че после дни наред се събуждах с отчаянието на героя ми“ – казва Din-Yo. „Изпитах съвсем същата болка, сякаш всичко това ми се случваше в живота.“

Снимките на клипа, чийто режисьор и оператор е Георги Георгиев – Гошнята, са реализирани във Фабрика 126. Това е вторият му съвместен проект с Din-Yo, с когото се познават от деца. Помощник-оператор е Емануел Одаджиев.
Музиката на парчето, миксът и мастерингът са дело на Bate Pesho (StudioBuster).

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Телевизияпреди 4 седмици

“Джереми Уейд: тъмни води” с премиерни епизоди по Discovery Channel

Lifestyleпреди 4 седмици

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Музикапреди 3 седмици

Кygo & Whitney Houston: ‘Higher Love’

Горещо