Открийте ни и в

Музика

Мини екшън-филм засне Din-Yo

MIKA

публикувано

на

333След многобройните си сценични изяви и успехи, които пожъна с видеото си с Део, Лео, Играта и Марина „Всеки миг“ (Светът не е розов), както и дуетнoто парче, което записа с Марина Драгомирецкая – „Петък вечер“, Din-Yo записа самостоятелното парче „Мисли летят“ и снима видео към него. „Това не е диалог, а изповед“ – обяснява решението си Din-Yo тъкмо в това парче да е сам.

„Парчето е много лично“ – казва изпълнителят, чийто авторски текст атрактивно, но и интимно разказва за жестоките капани на любовта. „Става дума за онази опасна любов, чиято унищожителна сила ние подсъзнателно усещаме, но въпреки това неотклонно се стремим към нея. Героят ми знае, че изпепеляващите му чувства го водят към пропаст, но няма сили да се бори с тях. Той е напълно обезоръжен, останало му е само отчаянието, с което няма как да спечели тази опасна игра, но просто няма в арсенала си нищо друго“ – продължава той.

Опасностите и капаните, които ни залага любовта, са пресъздадени в клипа под формата на мини-екшън сценарий. Заради любимата си Din-Yo е готов на всичко – дори да обере банка и да стане престъпник, но въпреки това нейното присъствие изтича като пясък между пръстите му и той остава сам и наранен. В клипа в ролята на неговата невярна любима се превъплъщава красивата брюнетка Любомира Сиракова.

„Емоцията от снимките беше много силна – толкова се вживях, че после дни наред се събуждах с отчаянието на героя ми“ – казва Din-Yo. „Изпитах съвсем същата болка, сякаш всичко това ми се случваше в живота.“

Снимките на клипа, чийто режисьор и оператор е Георги Георгиев – Гошнята, са реализирани във Фабрика 126. Това е вторият му съвместен проект с Din-Yo, с когото се познават от деца. Помощник-оператор е Емануел Одаджиев.
Музиката на парчето, миксът и мастерингът са дело на Bate Pesho (StudioBuster).

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Фестивалпреди 6 дни

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 3 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 3 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 2 месеца

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 месеца

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 месеца

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 месеца

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 месеца

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 месеца

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 месеца

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Горещо