Открийте ни и в

Музика

Мини оперен концерт в CCS

MIKA

публикувано

на

_DSC00634В навечерието на коледните празници City Center Sofia организира мини оперен концерт за своите посетители. Началото е от 17:30 часа в централното фоайе на мола, където двамата изпълнители от Opera con te (Опера за теб) – Аглика Петрова и Ясен Илиев ще представят популярни оперни арии.

„Този мини концерт точно преди Бъди вечер е жест към посетителите на City Center Sofia.  Според нас, мястото на изкуството е сред хората и искаме да подарим нищо специално и запомнящо се на нашите посетители. Нарочно сме избрали в мола да звучат популярни мелодии, за да може те по-лесно да бъдат възприети от публиката“, сподели Ирина Кънева, маркетинг мениджър на City Center Sofia.

Аглика Петрова и Ясен Илиев се запознават покрай музиката. Тя е общата им страст, която ги подтиква преди около година да създадат дуета Opera con te. Целта им е да предложат оперното изкуство в една по-различна атмосфера, а не само в концертнта зала. „Канили са ни на много събития или дори са ни поръчвали специални изпълнения за рождени дни и годишнини“, разказват двамата млади изпълнители.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо