Открийте ни и в

Общество

Мирослав Георгиев спечели нов автомобил BMW от HomeMax

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Мирослав Георгиев от град Белене спечели нов автомобил BMW, серия 1 Sport Line от томбола на веригата магазини HomeMax. Тридесет и пет годишния машинен инженер е пуснал талона си  в магазина в град Плевен. На специална церемония, управителят на търговските обекти Захари Занев връчи ключовете на късметлията. „Щастлив съм, че HomeMax зарадва още един от нашите клиенти,  който участва в томболата и спечели голямата награда“, сподели той и му пожела със здраве, късмет и много емоции да ползва новата си придобивка. Г-н Занев обеща, че това няма да е последната кампания на веригата магазини и останалите клиенти ги очакват още много изненади.

Кампанията на HomeMax „Късметлия ли си ти? Ела и провери!“ стартира още през август и приключи в края на септември. Участието в томболата не бе обвързано с покупка. Посетителите трябваше да попълнят регистрационен талон и да го пуснат в специалните кутии, които бяха поставени във всеки един от магазините на веригата в София, Стара Загора, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Плевен.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо