Открийте ни и в

Lifestyle

„Мис Златни Пясъци“ събира красавици от България и света на едно място

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Най-невероятния летен конкурс стартира с грандиозно шоу на сцена изградена близо до пясъка и вълните,информират от ПРофайл.  Конкурсът предлага 30 000 лева награден фонд – 10 000 лева за златната победителката, 6000 лева за сребърната подгласничка и 3000 лева за бронзовото трето място. Ще бъдат раздадени още 10 награди по 1000 лева на десетте най – красиви момичета извън финалната тройка.

Всички награди ще бъдат получени пред публиката във финалната вечер на конкурса.

Гала вечерта ще се проведе в най-красивия български курорт Златни пясъци. Тридневния престой,който ще бъде в петзвездния хотел Адмирал  и всички останали разходи на участичките в конкурса ще бъдат поети от организаторите.

Специални гости на събитието ще бъдат боливудската актриса и модел на „Victoria Secret“ – Наталия Жаносек,Анастасия Ярамчук- Мис Швеция и Алиса Никола – Мис Латвия, допълват още от ПРофайл.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо