Открийте ни и в

Музика

Митко Кърнев, Звезди и Кирил Божков от Б.Т.Р. прослушват софийски банди за рок битката в Каварна

MIKA

публикувано

на

Battle of the bands 2015

Тази неделя музикантите ще заемат необичайно място за рок бар – пред сцената. Причината е, че ще влязат в ролята на жури, което ще селектира най-добрите сред млади рок банди.

На 5.04. в рок бар Rock IT предстои истинска рок битка, защото на живо ще се състезават финалистите за София на второто издание на „Jägermeister Battle of the bands“. Конкурсът ще се проведе за втора година, като част от традиционния фестивал Kavarna Rock.

Митко Кърнев, Звезди и Кирил Божков от Б.Т.Р. ще посетят още два града след столицата (Пловдив и Варна) и сред всички кандидати ще изберат две групи, които ще влязат в битка с колеги от страните съседки, още през първия ден на Kavarna Rock 2015 (26.06. – 28.06.).

В „Jägermeister Battle of the bands“ ще се включат още 2 групи от Румъния и 3 групи, избрани от кандидатите от Молдова, Сърбия, Македония, Гърция, Турция, Грузия, Русия, Украйна и др.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо