Открийте ни и в

Музика

Митко Петров с дебютен концерт

MIKA

публикувано

на

Той е на 21 и описва живота си с една дума… Музика!

Зад гърба си до момента има три сингъла с негова авторска музика и текстове, работи с професионалисти от музикалния бизнес, има редица изяви на сцена – конкурси, концерти и участия с главни роли в мюзикъли.

Сбъдва мечта след мечта… и така следващата му сериозна стъпка го води в Studio 5, където ще представи първи самостоятелен live, дни преди да завърши висшето си музикално образование в класа по поп и джаз пеене на Нели Маринкова.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]Studio5[/media-credit]

На 9-ти юни от 22:00ч. Митко Петров ще представи официално авторските си песни: „За истинската любов”, „Дай 5” и актуалния хит „Без заглавие”, който оглавява музикалните класации. Настроението е гарантирано и с хитовете на световни звезди като Justin Timberlake, Robbie Williams, One Republic и други вдъхновяващи артисти. Предстоят интересни колаборации на изпълнителя с Невена Пейкова, Траян Костов, Симеон Желязков (Funky Miracle) и Alex&Dessy.

Очаква ви приятна вечер с хубава музика и млади талантливи хора!

снимки: PR

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо