Открийте ни и в

Музика

Михаела Филева, Дивна и Прея “забраняват достъп” на Графа, Били Хлапето и VenZy

MIKA

публикувано

на

Два силни музикални проекта излязоха в един и същи ден – “Запазено място” е отговора, който джентълмените Били Хлапето, VenZy и Графа дават на предизивикателната “Забранен достъп” в изпълнение на дивите Михаела Филева, Прея и Дивна.

Смелата идея за “музикален двубой” се реализира за първи път и е на лейбъла Монте Мюзик и Графа и датира от миналата година. Проектът се ражда от триото Михаела Филева, Дивна и Прея, които записват заедно песента “Забранен достъп” за дебютния албум на Михаела  “Инкогнито”. Парчето се приема горещо още на неговото първо представяне на живо на премиерата на диска и това насърчава Графа, Били и VenZy да отговорят с общ музикален проект със заглавие “Запазено място”. Двете парчета представят две гледни точки – мъжката и женската. Концепцията се развива, като видеоклиповете, с режисьор Васил Стефанов, са заснети в едно и също студио,  сред ефектните декори, дело на Антония Попова, като този на момичетата е цветен, а на момчетата черно-бял. В края на клипа на дамите виждаме силуетите на мъжкото трио, а във финала на видеото на господата се виждат и трите диви.

От Монте разчитат на феновете да определят своя фаворит от двете парчета, като продуцентите категорично заявяват, че нямат никакви пристрастия и вярват, че “Забранен достъп” и “Запазено място” ще са сред хитовете на лято 2015 г.

Михаела Филева, Графа, Дивна, VenZy, Прея и Били Хлапето са едни от най-горещите артисти на музикалната сцена в България и го доказват с двата си нови проекта. „Забранен достъп“ е по музика на Борислав Бояджиев (DJ Borche) и Михаела Филева, текстът е на Илия Григоров, Прея и Михаела Филева, а аранжиментът е отново на DJ Borche. В „Запазено място“, музиката е на Графа и Били Хлапето, аранжиментът е на Графа, а текста – на Графа, Били, VenZy и Илия Григоров.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо