Открийте ни и в

Музика

Михаела Филева и групата ѝ на живо в Sofia Live Club

MIKA

публикувано

на

7602_Sofia_Live_Club_Print_Mihaela_Poster_70x100cmТалантливата Михаела Филева ще озари сцената на Sofia Live Club на 11-ти октомври с новата си концертна програма. Младата звезда ще забие на живо заедно с музикантите Филип Александров на пиано, Борислав Бояджиев на барабани, Васил Крумов на китара и Евден Димитров на бас китара. Михаела, музикантите и продуцентите й от Монте Мюзик работят върху разнообразни версии на песните й и любимите й кавъри. Комбинация от живите инструменти, мекият и чувствен глас на певицата и талантът ѝ за импровизацияе гаранция за силно музикално шоу в съботната вечер.
За още по-ударното изпълнение по време на концерта ще допринесе и специалния гост на вечерта – Били Хлапето, с който Михаела има два успешни дуета и многократни сценични изпълнения заедно.
Михаела Филева е една от най-популярните и търсени изпълнителки в България с хитове като „Опасно близки“, „Когато ти трябвам“, „Дай знак пак“, „Приливи и отливи“, „Има ли начин“, „В реда на нещата“ и най-новата ѝ песен „Едно наум“. В момента Михаела работи върху дебютния си албум.
Концертната програма на Михаела Филева с лайв бандата й ще бъде представена на сцената на Sofia Live Club, след като дебютира на Аполония Фест 2014. Билети могат да се закупят на място, като цената е 10 лв.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо