Открийте ни и в

Tехнологии

Много повече функции за Samsung Galaxy Buds

MIKA

публикувано

на

Samsung Electronics Co., Ltd обяви, че от днес чрез софтуерна актуализация обогатява Galaxy Buds с нови функции за свързване1, досега налични само при Galaxy Buds+.  Тези функции ще позволят потребителите на Galaxy Buds да се наслаждават на любимата си музика напълно безжично и по-лесно от всякога, независимо дали използват своите слушалки докато спортуват, работят или пък прекарват време у дома.

Ето как новите функционалности ти дават възможност да правиш повече неща със своите Galaxy Buds.

Свържи лесно Galaxy Buds със своя компютър

С опцията „Microsoft Swift Pair“ сега можеш лесно да свържеш своите Galaxy Buds с компютър, който използва операционна система Windows 102. Това ти позволява пълноценно да се наслаждаваш на иновативното качество на звука от Galaxy Buds при дейности, свързани с работния процес, като видео срещи, или пък докато слушаш музиката, която те зарежда през работния ти ден. Благодарение на добавената съвместимост със Swift Pair, Galaxy Buds се присъединяват към Galaxy Buds+ в поддържането на множество свързани изживявания със смартфони и компютри3. Това ти предоставя свободата да се свързваш и да превключваш лесно между любимите си устройства.

Включи звука от заобикалящия те свят, или пък го изключи

Чрез новия ъпдейт на Galaxy Buds можеш за първи път автоматично да усетиш изживяването от функцията „Ambient Sound“3 . Поставяйки своите Buds, продължаваш да чуваш какво става около теб и оставаш свързан с околния свят, дори когато гледаш филм или слушаш любимите си песни с усилен звук. Вече можеш да се насладиш на Ambient Sound дори само чрез едната слушалка, което ти позволява да избираш кога и как да включиш, или пък изключиш, звука от заобикалящата те среда.

  • Налични за смартфони с Android L OS или по-нови версии на софтуера с повече от 1.5GB RAM памет. Изисква последната актуална версия на приложението Galaxy Wearable и на софтуера на слушалките.
  • Налична за компютри с операционна система Windows 10, версия 1803 или по-нова. Избери менюто ‚Bluetooth & other devices’ в настройките на компютъра си, за да го сдвоиш със своите  Galaxy Buds.
  • Чрез приложението Galaxy Wearable, което може да бъде свалено от Galaxy Store или Google Play Store, можеш предварително да настроиш и активираш функцията Ambient Sound.

Зареди мигновено своя персонализиран плейлист само с едно докосване

Само с едно докосване потребителите на Spotify могат мигновено да активират своята персонализирана музикална селекция на своите Galaxy Buds. С лесния „Tap & Hold“ жест можеш да стартираш Spotify и да рестартираш музиката от момента, в който си я спрял да слушаш5. Ако пък не ти се слуша точно нея в този момент, можеш отново да докоснеш и задържиш и Spotify ще ти предложи плейлистове, специално изготвени за теб, за да се насладиш на нови песни чрез своите Galaxy Buds. Тези актуализации ти предоставят възможността на зареждаш своята любима музика в мига, в който пожелаеш, докато стартираш своята тренировка или своя нов ден.

Galaxy Buds: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds/

Galaxy Buds+: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds-plus/

За повече информация за Galaxy Buds и Galaxy Buds+, моля посетете:

Galaxy Buds: https://www.samsung.com/bg/wearables/galaxy-buds-r170/SM-R170NZKABGL/ Galaxy Buds+: https://www.samsung.com/bg/wearables/galaxy-buds-plus-r175/SM-R175NZWAEUB/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Tехнологии

MMD пуска новия Philips 242B1V

MIKA

публикувано

на

от

MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия 24” (23,8″ / 60,5 см диагонал) LCD монитор Philips 242B1V. Проектиран, за да помогне на професионалистите да увеличат своята продуктивност, докато защитава чувствителните данни и съдържание от любопитни очи, новият модел идва с Full HD резолюция (1920 x 1080) и SmartImage, за да осигури най-доброто представяне на изображения и видео.

Защитете конфиденциалните данни от визуално хакване

Philips 242B1V моментално осигурява дискретност с лесния за включване личен режим, който предпазва от визуално хакване и скрива екрана от хора наоколо в откритите офиси и местата за съвместна работа. Тази нова иновативна функция е специално проектирана за тези компании и професионалисти, които се занимават с чувствителни данни и трябва да защитят тяхната конфиденциалност. Режимът Philips Privacy Mode предлага интегрирано решение за защита, без нужда от неудобните протектори за екран. Само с натискането на бутон екранът става тъмен и едва видим от двете страни, докато запазва ясна картина при фронтално наблюдение. Благодарение на нововъведението Philips Privacy Mode, само потребителят директно пред екрана може да прочете съдържанието на екрана, възползвайки се от този по-сигурен начин на работа.

Отлично качество на картината и комфортно потребителско преживяване 

Докато помага за предпазването на данните на екрана, Philips 242B1V осигурява висококачествени изображение с Full HD 1920 x 1080 резолюция и IPS технология за изключително широко и точно цветово възпроизвеждане и големи зрителни ъгли от 178°/178°.

Освен с възможности за конфиденциалност и представяне на високо ниво, този нов модел е зареден с функции за увеличаване на комфорта и създаване на ергономично и приветливо работно място. Дисплеят е снабден с Easy Read режим за осигуряване на преживяване като четене от книга и SmartErgoBase – настройваща се по височина стойка с възможност за завъртане и накланяне, която позволява на потребителите да позиционират монитора на идеалното разстояние и позиция. Philips 242B1V предлага и LowBlue Mode настройка, специално разработена за запазване на добрата кондиция, която намалява вредната синя светлина и FlickerFree технология, която елиминира трептенето и осигурява комфортна работа.

Устойчив & екологичен

Екологичното „сърце“ на този монитор блести в неговите иновативни функции. Philips 242B1V предлага три опции за пестене, докато гарантира най-добро качество на картината и комфорт: LightSensor, Power Sensor и SmartImage технология. LightSensor осигурява перфектната яркост с минимум енергия и работи за допълнително намаляване на енергопотреблението, а Power Sensor засича присъствието на потребителя и автоматично настройва яркостта на монитора като я намалява, когато той не е пред екрана, за постигане на по-дълъг живот и намаляване на сметките за електричество с до 70 процента.

SmartImage е ексклузивна водеща технология на Philips, която оптимизира представянето на дисплея. На база на анализа на показваното съдържание SmartImage адаптира контраста, цветовото насищане и остротата на изображенията и видеото.

В допълнение към многото модерни иновации Philips 242B1V е много енергийно ефективен и съответства на множество стандартни за защита на околната среда, включително EnergyStar 8.0, EPEAT* и RoHS.

Защитаващ конфиденциалната информация, с отлично представяне и щадящ природата, мониторът Philips 242B1V ще бъде наличен от средата на юни 2020 на препоръчителна крайна цена от 879 лв. с ДДС.

* EPEAT рейтингът е валиден само за страните, в които Philips регистрира продукта. Моля, посетете https://www.epeat.net/ , за да проверите регистрационния статус за Вашата държава.

Продължете понататък

Tехнологии

AMI Communications Group отбелязва 15 години от влизането си на българския пазар

MIKA

публикувано

на

от

AMI Communications Group (www.amic.cz) отбеляза 15 години от влизането си на българския пазар. Групата е партньор на глобалната комуникационна фирма Edelman (www.edelman.com) и е сред водещите PR консултантски компании в Централна и Източна Европа. В структурата й влизат агенции, които предоставят PR и PA услуги, дигитални комуникации, дизайн, медиа планиране и купуване.

Българското дружество на групата – AMI Communications България (www.amic.bg), е в ТОП 5 на PR агенциите у нас*. От създаването си през 2005 г. до момента, то е реализиралo стотици успешни проекти за повече от 60 компании от 17 различни сфери на дейност. Близо 70% от клиентите на българската агенция са международни компании, а 25% са част Fortune Global 500.

„За 15 години комуникационният сектор и бизнес средата се промениха много. Ние също се развивахме постоянно спрямо новите реалности и нуждите на клиентите. Днес сме една от водещите PR агенции на българския пазар. Работили сме за десетки глобални компании, натрупали сме сериозна експертиза, имаме отличително висока ефективност. Екипът ни е силен и влага професионализъм и опит във всичко, което прави. Изградили сме дългосрочни отношения с много от клиентите си, защото им помагаме да са успешни и да преодоляват проблемите, пред които се изправят. Това е сериозна основа, която ни дава увереност, че ще преминем стабилни през предизвикателствата на днешните дни и ще продължим напред с още по-бърз темп на развитие“, коментира Илияна Александрова, управляващ партньор на AMI Communications България.

„Радваме се, че имаме силно присъствие в България. Местното ни дружество се развива успешно и прилага иновативния подход и високите стандарти на работа на групата. Показателно е, че през годините много големи бизнеси се довериха на консултантския му опит. Работим в сътрудничество по редица проекти, което е ефективен начин за обмен на ноу–хау и за предоставяне на висока добавена стойност на клиентите“, каза Ян Кучмаш, партньор в AMI Communications Group и регионален директор.

AMI Communications България предлага широко портфолио от комуникационни услуги и работи в съответствие с добрите практики на международните мрежи от които е част. Печелила е български и международни награди в области като корпоративни комуникации, управление на кризи, вътрешни комуникации, организиране на събития, корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. Агенцията предлага и интегрирани услуги чрез мрежа от партньори, специализирани в области като реклама, медиа планиране и купуване, BTL.

През годините AMI Communications България е реализирала кампании за част от най-големите международни фирми в страната. Работила е по сложни комуникационни казуси и има стабилен опит в управлението на кризи. Предоставяла е комуникационна подкрепа и на редица чуждестранни инвеститори при влизането им на българския пазар. С цел да подпомага решенията на своите клиенти, агенцията им предоставя периодично проучвания, които очертават тенденциите в комуникациите и очакванията към бизнеса и брандовете.

AMI Communications България  е член е на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) и на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Екипът й включва консултанти с богат опит в сферата комуникациите и медиите. Сред клиентите на агенцията през годините са Visa, ContourGlobal, Lockheed Martin, Aurubis, Meridiam, Chevron, Shell, CEZ, AES, Coca-Cola, LG, GSK, Bosch, Kaufland, Carlsberg и много други.

* Годишна класация на комуникационния пазар в България на седмичника Капитал, декември 2019 г.

Продължете понататък

Горещо