Открийте ни и в

Музика

„Момичето от квартала“ играе главна роля в новия проект на Pavell & Venci Venc’

MIKA

публикувано

на

снимkа: PR

„Момичето от квартала“, новата песен на топ дуото Pavell & Venci Venc’, продуциранa от Вирджиния Рекърдс, е сред най-очакваните проекти на дуета за тази година, още след първото му представяне пред публика  на Годишните музикални награди на БГ Радио през месец май.

Музиката, създадена от Павел Николов-Pavell и Искрен Тончев-Искрата със специалната подкрепа на Музикаутор, комбинира  лирични китарни мотиви и динамичен бийт. Основната идея на текста, написан от самите Pavell & Venci Venc’, е удар по клишето за перфектната жена с образа на несъвършеното, но много по-„истинско“ момиче – „момичето от квартала“.

Видеото на “Момичето от квартала”, режисирано от Люси Иларионов е „квартално“, хванало е моменти от ежедневието на Павел и Венци и компанията им, уловило е духа на града, какъвто го усещат те двамата. В клипа участват някои от най-близките хора на момчетата, включително и приятелката на Венци – бившата адреналинка Пепи, певицата Ирина, танцьорът от „Макоза ностра“ – Реми и др. За визията на Pavell & Venci Venc’ екипът е избрал модели на Massive By Blok.

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо