Открийте ни и в

Tехнологии

Мтел спечели седем награди от “PR Приз 2016”

MIKA

публикувано

на

Три първи, две втори и две трети места спечелиха проектите, с които Мтел участва в конкурса на Българското дружество за връзки с обществеността – „PR Приз 2016“. Наградите бяха връчени на церемония вчера вечерта.

С първо място бяха отличени корпоративната кампания за „20 години Мтел“, вътрешният проект „Мтел Олимпиада“, както и онлайн инициативата „Отвличането на Twitter профила на Мтел“. Сребърни отличия останаха за дългогодишния ангажимент на компанията към каузата на приемната грижа в България „Приеми бъдещето“ и „Стратегията за брандиране като работодател на Мтел“. На церемонията “Mtel Media Masters 2015 – Пет сценария за утре“ и представянето на сборника „Преплетени линии“ бяха отредени трети места, съответно в категориите „Специално събитие“ и „Корпоративна PR кампания“.

„Благодарим, че работата на целия комуникационен екип на Мтел беше оценена толкова високо. Това са проекти, в които вложихме всичките си усилия и любов, и наградите на БДВО са доказателство, че старанието ни е било възнаградено“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел.

Корпоративната кампания за „20 години Мтел“ се проведе в рамките на 5 месеца и помогна на компанията да сподели юбилея си с приятели, клиенти и партньори от страната. Тя включваше активности, насочени към онлайн общностите, медиите, жителите на 20 областни града, както и специален реверанс към софиянци, където преди 21 години отваря първият магазин на Мтел.

Вътрешният PR проект „Мтел Олимпиада“ събра над 500 служители на компанията заедно с техните семейства на еднодневно събитие, което включваше 14 различни спортни дисциплини.

„Отвличането на Twitter профила на Мтел“ се случи в рамките на 15 часа между 21:00 ч. на 31-ви март и 12:00 ч. на 1-ви април 2015 година. Кампанията имаше за цел да промени начина на комуникация на Мтел с Twitter общността в България, като в рамките на по малко ден я шокира и забавлява по начин, който е различен от обичайния корпоративен тон, привичен на телеком.

Всички отличени проекти са реализирани с професионалната помощ на All Channels Communication Group.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″][/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 10 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 10 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 10 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 10 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 21 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди един ден

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди един ден

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди един ден

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо