Открийте ни и в

Класическа

„Набуко“ се отлага за началото на 2017

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Оперният спектакъл с участието на Амброджо Маестри ще се състои в зала 1 на НДК през февруари

Поради непредвидени технически обстоятелства оперният спектакъл „Набуко“ с участието на Амброджо Маестри се отлага за началото на следващата година. Събитето, което  трябваше да се проведе тази неделя, 18 декември, в зала „Колодрума“ се мести в зала 1 на НДК през февруари. Точната дата ще бъде допълнително обявена, а всички закупени билети могат да бъдат презаверени за следващата дата на събитието. Всеки, който иска да върне билета си,  може да го направи  в мрежата на Eventim.bg, като сумата ще бъде възстановена от съответния обект, от който са закупени. Допълнителна информация може да научите от сайта Eventim.bg.

Един от най-аплодираните баритони на световната сцена печели адмирациите на публиката още с дебюта си през 2001-а година като Фалстаф под палката на Рикардо Мути в Ла Скала и в Тетро Верди (Бусето). Работата на маестро Мути и емблематичните роли на Яго в Отело от Верди, Ренато в Бал с маски, Дон Карло ди Варгас в Силата на съдбата и Жорж Жермон в Травиата поставят стабилните основи на международната му кариера и му отварят вратите на най-големите оперни театри в света.

Амброджо Маестри ще се появи и на българската сцена, където ще си партнира с Йоанна Железчева в ролята на Абигайл, Димитър Станчев като Захария, Борис Луков ще изиграе Измаел, а Иса ще бъде Елена Чавдарова.

 

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо